Međunarodni ispiti

Engleski jezik
image
Mlađi polaznici (7 – 12 g.)

YLE (Young learners exams): Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers

Djecu pripremamo za polaganje međunarodnih ispita u okviru redovne nastave na tri jezične razine: Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers. Ovi ispiti djecu potiču na daljnje učenje prateći njihov napredak prema međunarodnim standardima. Ispite organiziramo u Didasku jednom godišnje u suradnji s British Councilom iz Zagreba, a provode ga njihovi stručni ispitivači.

image
Mladi i odrasli

CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT (CELA)

Cambridge English Language Assessment su međunarodni ispiti koji se provode diljem svijeta te ih priznaju brojne institucije, sveučilišta i poslodavci iz privatnog i javnog sektora u zemljama engleskoga govornog područja. Uspjeh na ovom ispitu donosi vam međunarodno priznatu diplomu koja pokazuje koju ste razinu znanja engleskog jezika dosegli. Pripreme za CELA ispite su integrirane u naše redovne programe za mlade. Naša škola je Addvantage Partner, što znači da svoje polaznike uspješno pripremamo za polaganje ovih ispita u suradnji s British Councilom iz Zagreba.

image
Mladi i odrasli

KET, PET, FCE, CAE i CPE

Organiziramo i individualne pripreme za polaganje Cambridge ispita iz engleskog jezika (uživo ili online), prilagođene vašim potrebama za sve jezične razine (od A2 do C2), a prije ispita provodimo probna testiranja te savjetujemo i pomažemo kod prijave.

image
Mladi i odrasli

IELTS (International English Language Testing System)

Pripreme za polaganje ovog najpopularnijeg svjetskog ispita iz engleskog jezika provodimo individualno ili u manjim grupama sukladno vašim potrebama (uživo ili online). Provodimo probna testiranja, savjetujemo vas i pomažemo kod prijave. Ovaj ispit godišnje u svijetu polaže oko tri milijuna kandidata i prihvaćen je kao dokaz znanja engleskog jezika za potrebe višeg obrazovanja i globalne migracije (za život ili rad u inozemstvu). Priznat je u više od 140 zemalja u preko 10.000 organizacija (razne vladine ustanove, ustanove koje se bave zapošljavanjem te akademska tijela).

Prijavite se za ispit

Obratite nam se s povjerenjem za više informacija o međunarodno priznatim ispitima za strani jezik od vašeg interesa.

Kontakt
Cambridge logo
Njemački jezik
image
Mladi i odrasli

ÖSD-ISPITI (Österreich, Schweiz, Deutschland)

ÖSD je certificirani svjetski priznati jezični institut za njemački kao strani jezik. ÖSD-ispiti usklađeni su sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike i održavaju se diljem svijeta u licenciranim ustanovama. Didasko je partnerska kuća za pripreme ÖSD ispita na razini (B2, C1 ili C2) licenciranog ispitnog centra Premiummed iz Zagreba. Pripremamo vas za uspješno polaganje ispita, savjetujemo i pomažemo kod prijave, a ispit se održava jednom mjesečno u Zagrebu. Uspješni kandidati primaju međunarodno priznati ÖSD certifikat*.
*nostrifikacija struke (diplome) je moguća isključivo uz ÖSD certifikat B2, C1, C2.

image
Mladi i odrasli

GOETHE-ZERTIFIKATE (A1-C2)

Potrebna vam je međunarodno priznata potvrda o poznavanju njemačkog jezika radi studija ili zapošljavanja u inozemstvu? Nudimo vam individualne ili grupne pripreme za polaganje ispita iz njemačkog jezika na svim stupnjevima od A1 do C2 (uživo ili online). Provodimo probna testiranja, savjetujemo vas i pomažemo kod prijave.

Upišite Didasko jezični program u 3 koraka!

1. Ispunite kratki upitnik ili nas kontaktirajte za savjetodavni razgovor.

2. Dođite na besplatno testiranje predznanja i na probni sat.

3. Zatražite ponudu kreiranu prema Vašim potrebama i upišite se.

Upišite tečaj
POTVRDE I OSTALI ISPITI
image
Mladi i odrasli

TREBATE SAMO POTVRDU O RAZINI ZNANJA STRANOG JEZIKA, BEZ POHAĐANJA PROGRAMA?

Didasko provodi testiranja i izdaje potvrde o razini znanja za engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski i ruski jezik.
Testiranju mogu pristupiti pojedinci u terminu prema dogovoru. Potvrda o znanju jezika izdaje se sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, a može se izdati i na stranom jeziku.
Cijena za pojedince: 450 kn.

OSTALI JEZICI

Kontaktirajte nas i za informacije o pripremama za polaganje međunarodno priznatih ispita iz drugih stranih jezika:
TALIJANSKI JEZIK - CILS
ŠPANJOLSKI JEZIK – DELE
FRANCUSKI JEZIK – DELF

Kontakt
Zanima me učenje stranog jezika!

Stupanj:

Željena lokacija ili online tečaj:

Želim sudjelovati u probnom satu:

Kako ste saznali za Didasko?

Želite li da vas informiramo o novostima, pogodnostima za upis i zanimljivostima putem e-pošte?