BLIC TEČAJ - isprobajte jezike uz govornu metodu i lakše odlučite

Vrati se na novosti

BLIC TEČAJ - isprobajte jezike uz govornu metodu i lakše odlučite

  • Datum 16.05.2024.
BLIC TEČAJ - isprobajte jezike uz govornu metodu i lakše odlučite

PRVO ISPROBAJTE PA ONDA ODLUČITE!


U potrazi ste za nekim vidom učenja stranog jezika i želite se prvo uvjeriti u efikasnost određene metode?

Ne znate na kojoj ste razini znanja i koji biste tečaj izabrali, kako bi odgovarao upravo vama i vašim mogućnostima?

Učili ste strani jezik, no ne koristite ga aktivno u govoru ili ste čisti početnik i ne znate hoće li Vam se taj jezik uopće svidjeti ako odmah krenete s tečajem?


Od sada možete svaki mjesec isprobati određeni strani jezik i uz pomoć stručne osobe lakše donijeti odluku o daljnjem učenju!

Prijavite se za naš besplatni BLIC TEČAJ engleskog, njemačkog, francuskog, španjolskog i/ili talijanskog jezika ZA ODRASLE (16 g.+). 😁


ZAŠTO BLIC TEČAJ?


Osmišljen je kako biste lako i brzo isprobali učenje raznih stranih jezika po GOVORNOJ METODI uz pomoć koje ćete od prvog sata usvojiti praktično znanje, osloboditi se straha pri govoru i steći potrebno samopouzdanje za uspješno i opušteno komuniciranje. 🎉

Sat je BESPLATAN i služi kao odlična prilika za sve one koji žele isprobati učenje nekog jezika prije upisa na dulje tečajeve.

Tečajeve vode naše nastavnice iz različitih jezika. Svaka od njih donosi svoje bogato iskustvo i stručnost kako bi vam pomogla u lakšem usvajanju jezičnih vještina. 👩‍🏫 Ako će Vas zanimati, možete od njih dobiti povratnu informaciju i stručan savjet o tome koji tečaj i način učenja bi za vas bio najprimjereniji.
Nastava se održava jednom mjesečno u trajanju od 2 nastavna sata, obično u zadnjem tjednu svakog mjeseca u prethodno najavljenim terminima. Prijaviti se možete za početnike ili za konverzaciju na naprednoj razini.

Online format nastave pruža vam udobnost i fleksibilnost pohađanja tečaja iz udobnosti vašeg doma ili gdje vam u tom trenutku odgovara. 🌐💻


ŠTO NAS JE VIŠE TO JE ZABAVNIJE!

Veselimo se vašim prijavama, a za podršku pozovite i svoje prijatelje, kolege s posla ili članove obitelji!

Stoga, ukoliko se odlučujete za neki vid učenja jezika i želite se uvjeriti u efikasnost govorne metode, onda je ovo idealna odluka. Ujedno je i prilika za uvid u sve što vam Didasko može ponuditi kao vaš partner u učenju jezika. 🤝

Ako biste radije uživo prisustvovali probnom satu javite nam se na 099 422 9866 ili na didasko@didasko.hr ili nas kontaktirajte ovdje za sva Vaša pitanja o učenju stranih jezika. :)


TERMINI BLIC TEČAJA U SVIBNJU

Rok prijave za željeni termi je do 10 sati taj dan.


undefined

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošaljite nam poruku

imate li pitanja ili trebate savjet.

image