KAMPANJA INSPIRIRANA MEĐIMURSKIM IDIOMIMA I NAŠIM POLAZNICIMA

Vrati se na novosti

KAMPANJA INSPIRIRANA MEĐIMURSKIM IDIOMIMA I NAŠIM POLAZNICIMA

  • Datum 17.08.2023.
KAMPANJA INSPIRIRANA MEĐIMURSKIM IDIOMIMA I NAŠIM POLAZNICIMA

KAMPANJA INSPIRIRANA NAŠIM POLAZNICIMA I SLIKOVITIM MEĐIMURSKIM IDIOMIMA

Danas, 16. kolovoza 2023. DIDASKO, škola stranih jezika za sve uzraste i stupnjeve te ustanova za obrazovanje odraslih pokreće upisnu kampanju ususret početku još jedne školske godine, točnije 13. po redu.

Inspiraciju za novu kampanju opet smo pronašli u našim polaznicima. Posebno smo ponosni što naši Međimurci, nekada naši vrtićarci, osnovno i srednjoškolci, ponosno nastavljaju svoje karijere i nastavak obrazovanja kako u Hrvatskoj, tako i u inozemnim ustanovama i tvrtkama. Iznimno nas veseli činjenica da je upravo njihovo jezično umijeće koje su brusiliu Didasku dio njihovog akademskog i karijernog uspjeha. Kako nam sami često ističu - jezične su vještine te koje najčešće istaknu one bolje među najboljima u natječajima za konkurentna radna mjesta, i u hrvatskim i u stranim tvrtkama.

Stoga, mnogi su naši polaznici danas uspješni studenti na hrvatskim i europskim učilištima i zadovoljni poslovni ljudi, a za njihov uspjeh djelomično su zaslužne i vještine stečene edukacijama koje preko 12 godina provodi Didasko. A to je motivacija kojom svake godine započinjemo iznova, još bolji i spremniji za izazove koje i našim polaznicima nameću dinamično tržište rada i moderan stil života.

Dodatno, potaknuti jedinstvenošću bogatog međimurskog govora koji u svojim maštovitim idiomima i izrekama desetljećima skriva bogatu tradiciju i posebnost našeg kraja s ponosom predstavljamo našu kampanju.

undefined

Upisi su u Didasko centrima u Prelogu i Čakovcu te vrtićima diljem Međimurja otvoreni tijekom rujna 2023. za sve uzraste. Uz već prepoznatljive Didasko tečajeve engleskog jezika koji naše polaznike kvalificiraju i za kandidate međunarodnih Cambridge ispita, kao i ubrzane tečajeve njemačkog jezika ili pripreme za međunarodne ÖSD ispite te Goethe certifikate, i ove su godine otvoreni upisi za tečajeve talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog, mađarskog i slovenskog jezika, kao i hrvatskog za strance.

Pod geslom “više jezika – više prilika” pozivamo vas da nam se slobodno obratite sa svim pitanjima. 

I vidimo se uskoro u Didasku!

ZA VIŠE: www.didasko.hr/ 099 422 98 66 / didasko@didasko.hr

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošaljite nam poruku

imate li pitanja ili trebate savjet.

image