Konverzacijski ili specijalizirani tečaj - sve po vašoj mjeri!

Vrati se na evente

Konverzacijski ili specijalizirani tečaj - sve po vašoj mjeri!

  • Datum 20.12.2021.
Konverzacijski ili specijalizirani tečaj - sve po vašoj mjeri!

TEČAJEVI PO VAŠOJ MJERI

U potrazi ste za idealnim tečajem stranog jezika po vašoj mjeri?

  • Želite li vježbati konverzaciju - postati tečni u govoru i osloboditi se straha od blokade?
  • Osjećate da trebate unaprijediti poslovnu komunikaciju na stranom jeziku, izaći iz dosadašnjih okvira?
  • Koristite se usko specijaliziranim stranim jezikom vezanim uz vašu struku i trebate ga nadograditi ili osvježiti?

Obratite nam se s povjerenjem, zatražite stručnu pomoć i savjet naših iskusnih nastavnika!

Dogovorit ćemo termin savjetodavnog razgovora ili testiranja predznanja. Prema potrebi održavamo ogledni sat nakon kojeg možete  lakše odlučiti o izboru tečaja koji odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Odaberite jedan od tečajeva u našoj ponudi ili dogovorite polaganje ispita za stjecanje potvrde ili svjedodžbe o znanju stranog jezika!


KONVERZACIJSKI/ POSLOVNI/ SPECIJALIZIRANI TEČAJ

Konverzacijski tečaj – opći/poslovni jezik s naglaskom na razvijanju govornih vještina i bogaćenju vokabulara uz aktualne teme današnjice i raznih područja života i poslovnog svijeta. Tečaj provodimo na nižem i na višem stupnju ovisno o predznanju (A2 i B1/B2).

Poslovni jezik – usvajanje vještina pisane i usmene komunikacije za aktivnu uporabu jezika u raznovrsnim situacijama na radnom mjestu - za suradnju s inozemnim partnerima, poput uspostavljanja kontakta, predstavljanje tvrtke, priprema za službena putovanja u inozemstvo, vođenje poslovnih razgovora i ugovaranje poslova, komunikacija na poslovnom ručku i sl.

Specijalizirani jezik – posebno osmišljen program kao što je strani jezik za pravnike, bankare, zdravstvene radnike, informatičare, turističke radnike, jezik koji se koristi u logistici, gastronomiji, strani jezik vezan za proizvodne procese u tvornici i sl. Programi se kreiraju prema vašim potrebama, tj. prema potrebama pojedinih zaposlenika ili tvrtke.

KORPORATIVNI PROGRAMI - za tvrtke

Programi za tvrtke (Tailor-made programms) – zajedno s vama kreiramo i osmišljavamo programe prilagođene specifičnostima Vašeg poslovanja (djelatnosti i struke), u skladu s vašim jezičnim ciljevima i vremenskim mogućnostima. Nastava može biti individualna i/ili grupna (zatvorene in-house grupe). Održava se u periodima i terminima prema dogovoru, te u prostorijama tvrtke ili u našim učionicama u Čakovcu ili Prelogu. 

Usluga uključuje: testiranje predznanja stranog jezika, analiza potreba i postavljanje jezičnih ciljeva, izbor i/ili izrada adekvatnog nastavnog materijala, pomoć u konkretnim aktualnim situacijama na radnom mjestu, savjetovanje polaznika za samostalno učenje i daljnje usavršavanje jezika, izvješća o pohađanju i napretku polaznika na mjesečnoj bazi ili na kraju edukacije, povratna informacija polaznika o svojem zadovoljstvu naučenim i načinom rada.

INDIVIDUALNA NASTAVA STRANOG JEZIKA

Želite li individualni pristup i fleksibilnu jezičnu poduku koja je u potpunosti prilagođena Vašim potrebama i vremenskim mogućnostima, obratite nam se i zatražite ponudu za tečaj kreiran po Vašoj mjeri. Odaberite jedan od paketa: 10, 20 ili više sati nastave po posebnim cijenama.

POTVRDA O ZNANJU STRANOG JEZIKA

Trebate samo potvrdu o razini znanja nekog stranog jezika, bez pohađanja tečaja? Didasko provodi testiranja i izdaje potvrde o razini znanja za engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, ruski i mađarski jezik.


ISPIT ZA SVJEDODŽBU S PRAVOM JAVNOSTI upis u e-radnu knjižicu

Za vanjske pristupnike (koji ne pohađaju tečaj) možemo organizirati polaganje ispita (usmeno i pisano) za određenu razinu znanja stranog jezika (općeg/poslovnog) na temelju kojeg dobivate svjedodžbu s pravom javnosti, što znači da stečenu razinu možete upisati u e-radnu knjižicu. Jezici: engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, ruski, mađarski.


KONTAKTIRAJTE NAS

Pošaljite nam poruku

imate li pitanja ili trebate savjet.

image