ULOŽITE U SVOJU BUDUĆNOST - CAMBRIDGE ISPITI IZ ENGLESKOG

Vrati se na evente

ULOŽITE U SVOJU BUDUĆNOST - CAMBRIDGE ISPITI IZ ENGLESKOG

  • Datum 21.03.2022.
ULOŽITE U SVOJU BUDUĆNOST - CAMBRIDGE ISPITI IZ ENGLESKOG

ULOŽI U SVOJU BUDUĆNOST

Uz Cambridge Assessment English otvorite vrata visokom obrazovanju i proširite mogućnosti zaposlenja i studiranja! Za Cambridge Assessment English ispite možete se pripremati u Didasko centru. 

Zašto odabrati ispite Cambridge

Današnje tržište rada traži osobe koje preuzimaju odgovornost za svoj napredak i spremne su se kontinuirano usavršavati i učiti. Polaganjem međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika otvarate si vrata uspjeha.

U našem centru možete se pripremati za polaganje raznih vrsta ispita i svih razina znanja. Obratite nam se s povjerenjem za savjet, saznajte svoju trenutnu razinu znanja ili dogovorite probni ispit. Naši iskusni nastavnici rado će vas informirati i podržati na cijelom putu do stjecanja certifikata.

 

Pripreme za ispite

Didasko centar već duže od 10 godina uspješno priprema polaznike za sve ispite iz programa Cambridge Assessment English, unutar redovnog tečaja u grupi ili individualno.

Unatrag nekoliko godina nudimo individualne pripreme za polaganje International English Language Testing System (IELTS) ispita. 

Za više informacija o pripremama, prijavama, datumima i cijenama ispita nazovite nas na 099 422 9866 ili nam pišite na didasko@didasko.hr.

 

Ispiti općeg jezika

Ispiti engleskog jezika Cambridge priznati su od strane preko 20 000 sveučilišta, poslodavaca i vlada diljem svijeta. Ovi testovi otvaraju vrata visokom obrazovanju, proširuju mogućnosti zaposlenja i mogu povećati šanse za studiranje ili zapošljavanje. Putem poveznice možete pogledati sve institucije po državama koje prihvaćaju ispite Cambridge Assessment English.

SAZNAJ VIŠE

Dostupni ispiti

  • C2 Proficiency (CPE) - dokaz poznavanja engleskog jezika na kojoj osoba može komunicirati tečno i sofisticirano
  • C1 Advanced (CAE) - dokaz napredne razine poznavanja engleskog jezika za studiranje, život i rad u zemljama engleskog govornog područja
  • B2 First (FCE) – razina potrebna za samostalan život i rad, dokaz za sudjelovanje u ERAMSUS programima na fakultetima, poslove odgajatelja, te priprema za višu razinu državne mature
  • B2 First (FCE), B1 Preliminary (PET) i A2 Key (KET) - pokazuju da je osoba savladala osnove engleskog jezika te ima praktične jezične vještine za svakodnevno korištenje jezika
  • Young Learners (Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers) - testiraju vještine najmlađih đaka potrebne u svakodnevnoj komunikaciji te

 

ISPITI ZA MLAĐE POLAZNIKE

YLE (Young learners exams): Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers

Djecu pripremamo za polaganje međunarodnih ispita u okviru redovne nastave na tri jezične razine: Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers. Ovi ispiti djecu potiču na daljnje učenje prateći njihov napredak prema međunarodnim standardima. Ispite organiziramo u Didasku jednom godišnje.

Sljedeći ispitni rok održati će se u svibnju 2022.

 

Pripreme za ispite – opći jezik

Cilj pripremnih tečaja je pripremiti polaznike za polaganje najviših razina Cambridge Assessment English ispita. Didasko centar ujedno organizira polaganje Cambridge ispita na svojoj lokaciji u Čakovcu ukoliko se skupi dovoljno kandidata (za mlađe i starije polaznike). Mi obavljamo prijave ispita za svoje polaznike. Potvrde o položenom ispitu prihvaćene su diljem svijeta.

O tečaju

Pripreme za ispite B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE)

Učenje vokabulara prilagođenog razini vezanog uz različite aspekte ljudskog života i djelovanja.

Komunikativni pristup usredotočen na polaznika.

Rad na razvoju svih jezičnih vještina, razumijevanje pisanih i slušanih tekstova, te poticanje na stvaranje pisanih tekstova i sudjelovanje u razgovorima i debatama.

Učenje kroz zanimljive i izazovne zadatke u ugodnoj atmosferi. 

Prijavite se na vrijeme

 

Pripreme za IELTS

International English Language Testing System (IELTS) je specifičan ispit u smislu da se polaganje boduje rezultatom na ljestvici od 0 do 9. S obzirom na to da različite institucije zahtijevaju različite rezultate IELTS ispita, te da svaki kandidat ima specifično predznanje, sve pripreme za IELTS ispite izvode se uglavnom kroz individualnu nastavu. 

SAZNAJ VIŠE

 

Ispiti poslovnog jezika

Dostupni ispiti

Business English Certificate (BEC) - certifikat koji pokazuje poslodavcima da je osoba spremna uspješno raditi u međunarodnom poslovnom okruženju

Sadržaj ispita temelji se na svakodnevnim poslovnim zadacima i usmjeren je na razvijanje poslovnih komunikacijskih vještina

Business Preliminary - ispit poslovnog engleskog jezika razine B1

Business Vantage - ispit poslovnog engleskog jezika razine B2

Business Higher - ispit poslovnog engleskog jezika razine C1

 


KONTAKTIRAJTE NAS

Pošaljite nam poruku

imate li pitanja ili trebate savjet.

image