POVEĆAJTE SVOJE SAMOPOUZDANJE UZ STRANI JEZIK!

Vrati se na blogove

POVEĆAJTE SVOJE SAMOPOUZDANJE UZ STRANI JEZIK!

  • Datum 17.09.2019.
 POVEĆAJTE SVOJE SAMOPOUZDANJE UZ STRANI JEZIK!

O važnosti poznavanja stranih jezika sve se više govori, a svjedoci smo i sve češćem odlasku pojedinaca i obitelji u inozemstvo koje je u pravilu uvjetovano ekonomskom situacijom u državi. U tom segmentu, najpopularniji jezici, engleski i njemački, traženi su kao nikad do sada.

Razloga i koristi za učenje stranih jezika je bezbroj, a mi smo za vas izdvojili sedam GLAVNIH benefita:

1) Ako odlično komunicirate na stranom jeziku djelovati ćete sigurno i opušteno, te tako ostaviti bolji dojam na sugovornike, a time će dodatno porasti i vaše samopouzdanje.
2) Lakše ćete se zaposliti i napredovati na radnom mjestu ako znate barem dva strana jezika.
3) Bit ćete uvjerljiviji ako komunicirate na stranom jeziku pri sklapanju poslova s inozemnim klijentima, te lakše i brže stvoriti prisniji odnos ako poznajete i njihovu kulturu.
4) Međunarodno priznati certifkat o znanju stranog jezika je vaša ulaznica za studij u inozemstvu.
5) Čitanje stručne literature na stranom jeziku bit će puno lakše i brže ako ne morate neprekidno tražiti nepoznate riječi u rječniku.
6) Putovanja su puno ugodnija ako barem malo govorite jezik države u koju putujete, a kontakti s ljudima su prisniji i opušteniji.
7) Kada naučite neki strani jezik imate osjećaj da te napravili nešto za sebe, proširili svoje vidike i otvorili nove mogućnosti osobnog razvoja. Lakše ćete prihvatiti nove izazove i iskoristiti svaku dobru priliku!

job

Želimo naglasiti da učenje stranog jezika ne bi smio biti samo mukotrpan rad. Ono treba biti povezano s ugodnim druženjem i upoznavanjem zanimljivih ljudi sa sličnim ciljevima. To je i vrlo koristan način provođenja slobodnog vremena te jedan od načina održavanja mentalne kondicije. Tako i u Didasku brinemo o svakom od vas kako biste učenje doživjeli kao pozitivno i poticajno iskustvo te lakše i brže postigli željene rezultate u stranom jeziku!

A ako želite strani jezik naučiti govoriti u autentičnoj okolini za vas organiziramo odlazak u Englesku, Njemačku i Italiju u aranžmanu kreiranom po vašoj mjeri.

Dođite u Didasko i upoznajte nas, pridružite nam se na besplatnim prezentacijskim satovima za odrasle ili za one najmlađe i uvjerite se u učinkovitost naših metoda podučavanja. Povedite sa sobom i prijatelja – lakše je u dvoje!

future

Dvoumite se gdje se upisati i koji tečaj odabrati? Dođite na besplatni prezentacijski sat i nakon toga odlučite o upisu!

Kod nas ćete u kratkom roku na stranom jeziku komunicirati sa samopouzdanjem i bez zadrške, riješiti se neugode, straha i izbjegavanja stranih sugovornika i uživati u opuštenom korištenju stranog jezika u svakoj prilici!

Očekujemo Vas u Didasku:
Čakovec, Športska 6a
Tel: 040 391 072
Mob: 099/422 9866 ili 099/259 1701
e-mail: didasko@didasko.com.hr

www.didasko.com.hr

https://www.didasko.hr/strani-jezik


KONTAKTIRAJTE NAS

Pošaljite nam poruku

imate li pitanja ili trebate savjet.

image